Bana er opa 

Toyota Sunnmøre Open

Til tross for dårlege vermeldingar så var det 16 spelarar som trassa veret og kosa seg med golf i Vassbotnen i Toyota Sunnmøre Open. Det var konkurrert i Stableford og brutto klassar. Elsie Hansen tok sigeren i brutto damer og var ein soleklar vinnar i Stableford. Ho gjekk på 80 slag og det var berre vinnaren i brutto herrer, Jan Egil Gretland som gjekk betre enn Elsie.

I Stableford så var Elsie heile 5 poeng føre nestemann. Ho var også den einaste som gjekk betre enn sitt handicap. Jan Egil Gretland tok andreplassen på 34 poeng, med Per Arve Hovde, Olav Trandal og Roger Koppen tett bak, på 32 poeng.

I brutto herrer så var det Jan Egil Gretland som trona øvst med 77 slag. Rune Strømmen og Per Arve Hovde gjekk på 81 slag, Joar Voldsund på 85 slag og Kenneth Rusten på 86 slag.

Det var også konkurrert i lengste utslag på hol 18 og nærast pinnen på hol 7/16. Kristian Sekkeseter Strand var den slo lengst på hol 18 og Olav Trandal var 1,7 meter frå flagget på hol 16.

2023 09 03 15.38.13 1 kopi

Jan Egil Gretland (vinnar brutto herrer), Kristian Sekkeseter Strand, Elsie Hansen (vinnar stableford og brutto dame), Roger Koppen, Kenneth Rusten, Joar Voldsund og Olav Trandal.

Stableford

Resultat Toytota Sunnmøre Open

Brutto herrer

Resultat Toytota Sunnmøre Open BH

Brutto damer

Resultat Toytota Sunnmøre Open BD

Toyota sunnmre logo